Danish fighters Dansk MMA International MMA MMADK Sidebar artikel UFC Danmark

Joachim Christensen taber på brutal knockout efter 29 sekunder

Joachim Christensen taber på brutal knockout efter 29 sekunder

Det blev brutalt og blodigt for danske Joachim Christensen. Han tabte efter blot 29 sekunder på teknisk knockout i sin fjerde UFC-kamp. 

 

Af Ehsan Faizzad

Det var en hård dag på kontoret for den danske UFC-fighter Joachim Christensen. Han tabte i nat efter lynhurtige 29 sekunder på teknisk knockout til UFC-debutanten Dominick Reyes.

(Artiklen fortsætter efter videoen)

LÆS OGSÅ: Joachim Christensen bringer nyt mindset til afgørende UFC-kamp

Amerikanske Dominick Reyes’ venstre kryds gjorde arbejdet, da han slog Joachim Christensen i gulvet med to missil-præcise slag. Herefter fulgte han op med flere slag på gulvet, som fik kamplederen til at afværge kampen.

Nederlaget kan blive afgørende for Joachim Christensens fremtid i UFC. Det var hans tredje nederlag ud af i alt fire UFC-kampe. Han havde sin UFC-debut for blot ni måneder siden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

47 Responses

  1. Mikkel Birch Olsen Det kan godt ske, men manden er snart 39, har vundet 1 og tabt 3 det plejer at være mere end grundlag for UFC at cutte ham. Især når man tænker på at han ikke engang er ranked i top 15 – det skal lige være for at de tænker på det event i DK om 1 år eller 2…

  2. Joachim Christensen Har jeg også skrevet 1-3 og 1/4 hvilket er 1 ud af 4 vundne. Håber du får 1 kamp til og så op på hesten igen!

  3. Rune Frederiksen vi må se. Ufc har jo deres egen forretnings plan. Hvilket gør alle usikre på om man er købt eller solgt. Jeg har fornyet kontrakten på 4 kampe. Men Fuck mand, når man render i en flad som denne så er der intet sikket ?

  4. Joachim Christensen Nej lige præcis – og da du ikke er ranked, er 38 og er 1-3 så plejer det er være fyrringsgrundlag. Men skal de ha et event oppe i DK snart, er de jo nød til at have nogle aktive danske kæmpere med, så mon ikke! 😀

   Ja, men du mødte en ung gut der har hype og en god fremtid i møde, det er desværre hvad det er og er naturligvis nemmere for os at skrive om, kan kun forestille mig hvordan du har det.. Træner du kun herhjemme i DK?

  5. Rune Frederiksen Yes. Jeg træner kun hjemme i dk. Med familie og job, så blir det nød til at være basen. Hvis Ufc gav højere lønninger så ville man kunne træne i udlandet også. Men når det er sagt. Så må man jo også gøre sig fortjent til højere lønninger ved at vinde.
   Vores niveau i dk er ret højt. Jeg har bare seriøst løbet ind i nogle hårde gutter. Det er svært at komme fra at være top dog i Europa og så blive sat på plads her: Men Hey. Der er flere danskere på vej, så det gælder om for os at blive ved med at kæmpe for at bane vej for de andre. Lige nu skal jeg seriøst bare op af det lorte hul jeg befinder mig i.

  6. Joachim Christensen Kan kun sætte mig ind i hvordan du har det (og ja det er jo den bedste organisation af en grund) og du kan undskylde det lidt med at du trods alt er 38 😉

   Du har gjort det godt i europa ja, også uden for europa har du da været mener jeg? Flere danskere på vej ja, men føler bare at Kampmann var noget helt specielt der virkelig kunne være med helt frem i toppen. Han trænede vidst også i Las Vegas så vidt jeg husker.

  7. Mikkel Birch Olsen he he Mikkel. Alderen er imod nogle af os gamle drenge. Men vi træner stadigvæk ligeså hårdt som de unge. Så et par kampe mere. Ingen skader og kun sulten ?

  8. Joachim Christensen Nu er der så meget snak om de lønninger UFC giver – hvad har du fået fx for den her kamp KUN i lønninger af UFC (hvis man må spørge?) og top fedt at du faktisk tager dig tid til at svare tilbage 😉

  9. Rune Frederiksen . Jo tak ?. Lidt op i alderen er jeg vist he he. Og heldigvis uden skader. Heller ikke fra denne kamp. Så det er positivt.
   Kampmann, var og er sindsyg god, han gjorde det bedre end nogen anden. Og tror vist ikke jeg kan sætte ord på hvor vild en karriere han har haft. Top Dog. Han borde i Las Vegas ja. Han kom også derovre før han fik børn. Jeg var 38 da de signede mig. Så jeg havde børn med i bagagen, der holdt mig hjemme. Plus jeg ejer en klub. Men men. Ellers havde jeg seriøst også taget afsted og trænet og lever fighter livet helt ud.
   Men ja. Kampmann. Helt fantastik fighter.

  10. Rune Frederiksen . Selvfølgelig svarer jeg ?. Lille Danmark jo. Vi skal jo bære hinanden ?. Lønningerne på denne kamp 16.000 dollars. Man kan finde alle vores lønninger på Google efter hver kamp, så der er ikke noget hemmeligt i det.

  11. Joachim Christensen Og lige præcis det du kan sige til dig selv nu, hvor du skal op af hullet. Din situation gør jo netop at du måske nok ikke kan kører den helt derud, hvor man nok er nød til for VIRKELIG at gøre en top karriere i UFC. Havde du været -30 havde du jo alle muligheder i verden for at tage til et top camp som netop Kampmann gjorde 😀

   Men få dig en modstander der er +35 næste kamp, og så vis du stadig har det i dig!

  12. Joachim Christensen Mange der ikke svare tilbage, derfor du lige får den ekstra respekt ved at svare tilbage så hurtigt som du gør! 😉

   Hvad var fulde lønning så med Reebok og det hele?

  13. Rune, du ved tydeligvis alt om mma. Hvor mange kampe har du haft, for jeg tænker at din viden og stærke holdninger må bunde i en masse kamperfaring, og så må du være god nok til at træne folk, og vise en masse danske kæmpere hvordan de bliver gode nok til UFC??

  14. Joachim Christensen 38 er ingen alder. Bare se på Henderson ?
   Og god stil at skrive herinde i tråden ??

  15. En eliteudøver der fortsætter med at træne samt vedligeholder en sund livsstil kan altså se frem til at blot miste mellem 5-10% af sin VO2max fra 35+ og op til de 50+, men nyere forskning viser også at kroppen måske enda bliver bedre til at udnytte ilt med alderen. Hvad angår helingsprocessen så heler man på ingen måde betydeligt langsommere i 40’erne eller 50’erne for den sags skyld. Samt ens knogletæthed kan med rigtig træning og kost osv holde sig næsten uforandret op til 60. Det område hvor der måske sker de største ændringer er i ens ligamenter hvor der ryger en del fleksibilitet. Men så længe man strækker ud vil det heller ikke være af stor betydning da man sjældent skal ned i spagat i f.eks MMA. De fleste mennesker på jorden har bare en komplet vrangforestilling af menneskets formåen. De to faktorer der formentlig ender de fleste idrætsudøveres karrierer er alvorlige skader f.eks gentagne knæskader osv. Og ikke mindst manglende motivation. Så længe man har undgået alvorlige skader, og motivationen er til stede findes der ingen grænser for hvad man kan.
   PS. Jeg er ikke ekspert på dette område, jeg følger bare med i hvad de finder ud af omkring menneskets fysik.

 1. Hold kæft hvor er jeg træt af fightfans der er negative! Hop op i ringen/buret selv og få noget respekt for det håndværk det er at stille sig til skue for alles meninger og holdninger! Joachim er for sej i mine øjne, hvad fanden har i negative mennesker opnået??
  Hvis man ikke har modet selv burde man være stille og tale pænt om dem der tør!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »