International MMA MMADK Odds Sidebar artikel UFC Danmark

Spiltips til UFC: Kan Chris Weidman stadig hænge med i toppen?

Spiltips til UFC: Kan Chris Weidman stadig hænge med i toppen?

MMADK’s ekspert Ehsan Faizzad giver spiltips til nattens UFC-stævne. I hovedkampen skal tidligere UFC-mester Chris Weidman bevise, at han stadig kan være med i toppen mod unge Kelvin Gastelum. 

 

Af Ehsan Faizzad

UFC er tilbage i staten New York. Hovedattraktionen er en topkamp mellem hjemmebane-fighter og tidligere UFC-mester Chris Weidman, som skal forsøge at genvinde formen mod det unge stortalent Kelvin Gastelum.

Jeg vil se nærmere på den kamp og give yderligere tre spiltips til UFC-stævnet i nat.

Første kamp går i luften i nat kl. 22:00 dansk tid på UFC Fight Pass, mens hovedkampene kan ses fra kl. 02:00 dansk tid på Viaplay Fighting.

LÆS OGSÅ: Oscar De La Hoyas råd til Conor McGregor: Angrib kroppen

Undertippede Chris Weidman slår Kelvin Gastelum

Indledningvis kørte alt på skinner for den nu 33-årige amerikaner Chris Weidman. Han travede ubesejret hen over alle sine modstandere og vandt UFC-guld med en chokerende knockoutsejr over legenden Anderson Silva i 2013.

Men den seneste periode har mildt sagt set skidt ud. På halvandet år har han tabt UFC-titlen og tre kampe på stribe – alle på knockout eller teknisk knockout. I nat skal han bevise, at han stadig kan hænge med i toppen mod det 25-årige stortalent Kelvin Gastelum.

Begge fightere er meget alsidige i alle sportens facetter. Forskellen er kort sagt, at Kelvin Gastelum er en meget bedre bokser og lægger et meget højt tempo for dagen. Desuden kommer han ind til kampen med i realiteten tre sejre i træk, selvom den ene sejr er trukket tilbage på grund af en positiv test for marihuana.

Chris Weidman er dog meget større og stærkere end Kelvin Gastelum, som tidligere har kæmpet i en vægtklasse under mellemvægt. Chris Weidman må også siges at have en fordel i brydningen og ikke mindst i sin enorme erfaring i store kampe.

Jeg forventer, at Chris Weidman bruger sin størrelse og brydning til at diktere kampen og hiver en kneben pointsejr hjem over Kelvin Gastelum.

Spiltips: Chris Weidman til odds 2.40

LÆS OGSÅ: Programserie om Floyd Mayweather vs. Conor McGregor på vej

3 hurtige spiltips

– Alsidige Dennis Bermudez vinder over Darren Elkins til odds 1.44.

– Ryan LaFlare besejrer Alex Oliveira til odds 1.53.

– Patrick Cummings slår Gian Villante med sin brydning og kondition til odds 2.40.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »