Andre kampsport International MMA MMADK Sidebar artikel

Få skyhøjt odds på Mayweather-sejr på point

Få skyhøjt odds på Mayweather-sejr på point

Bookmakerne forventer ikke, at Conor McGregor overlever alle 12 omgange på lørdag. Du kan derfor næsten firedoble din indsats, hvis Floyd Mayweather vinder på point.

Embed from Getty Images

 

Af Ehsan Faizzad

Det er seks år siden, at bokselegenden Floyd Mayweather sidst stoppede en modstander før tid. Dengang gik det udover Victor Ortiz, som et kort øjeblik så på kamplederen og blev slået ud på knockout.

LÆS OGSÅ: McGregor er ikke imponeret over Alvarez og Golovkin

Men trods Floyd Mayweathers knockout-tørke er bookmakerne overbeviste om, at en sejr på knockout venter forude. De tror ikke, at den ellers selvsikre MMA-mester og boksedebutant Conor McGregor kan overleve 12 omgange i ringen med den ubesejrede amerikanske bokselegende

Hos en række bookmakere kan man nemlig få indsatsen næsten fire gange igen, hvis man tipper på en pointsejr til Floyd Mayweather. Imidlertid er der omkring odds 1.70 at hente på en knockoutsejr eller odds 1.25 for en sejr på alle måder til Floyd Mayweather.

Tror man derimod, at Conor McGregor vil levere en af de største overraskelser i sportens historie? Så kan man firedoble sin indsats eller sågar få pengene 21 gange igen, hvis den 29-årige irer gør det i allerførste omgang.

LÆS OGSÅ: Hvordan føles det at bokse mod Floyd Mayweather

Boksebraget mellem Floyd Mayweather og Conor McGregor finder sted natten til søndag dansk tid. Kampen finder sted i fighting-hovedstaden Las Vegas og forventes at blive en af de største kampsportsbegivenheder nogensinde.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

8 Responses

    1. Martin Dean er det hvad mac siger?? 4 runde, jamen… De går ikke for lang tid.. Jeg tror lidt 2 runde..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »