Danish fighters Dansk MMA International MMA Knockouts/submissions MMADK Sidebar artikel UFC Danmark Videoer

Mads Burnell stoppet i UFC-debut

Mads Burnell stoppet i UFC-debut

Embed from Getty Images

 

UFC-debuten gik ikke som planlagt for danske Mads Burnell. Den 23-årige dansker fik ikke et ben til jorden imod den erfarne brasilianer Michel Prazeres, som vandt på submission til UFC Fight Night 115 i Rotterdam.

Mads Burnell blev taget ned gentagne gange og kontrolleret på kanvassen af den stærkere og bedre grappler Michel Prazeres. I 3. omgang blev Burnell fanget i en nord-syd-strangulering,  og han tappede ud med det samme.

“Jeg vandt ikke, men jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, da jeg var på toppen. Det er en dårlig undskyldning, men han var for tung,” sagde Mads Burnell til UFC efter kampen og fortsatte:

“Jeg kunne ikke få ham væk. Jeg rystede ham i 2. omgang med et venstre hook, men han fik mig i samme øjeblik, hvor jeg prøvede på at udnytte muligheden. Det føltes som om en tyr løb igennem mig.”

Det var Mads Burnells andet nederlag i karrieren. Efter kampen skrev han på Facebook, at han forventer at rykke ned igen til fjervægt, hvor han normalt kæmper. Michel Prazeres har nu vundet sin femte kamp i træk.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

17 Responses

  1. Skidt! Hvis man virkelig vil noget, skal man vinde sine fights – specielt ens debut. Den er ikke længere. Og nej, kunne ikke gøre det bedre selv, derfor jeg ikke stiller op 😉

    1. Enig Nicklas, Michel var bare overlegen på gulvet. Selvom Mads er god der, kunne han ikke hamle op med en 2. grads sort bælte BJJ specialist. Mads er dog kun 23 og har et kæmpe potentiale.

    2. Manden har taget en kamp på kort notits i en vægtklasse højere end normalt. Ovenikøbet mod en modstander der vejede ind tungere end tilladt. Beundringsværdigt han overhovedet stiller op efter min mening.

  2. Ift de sidste 3 års UFC-performances fra danske fightere, så var debuten ikke under standard. Enough said. Vi er UFCs ringeste nation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »