International MMA MMADK

UFC: Johnsons rekordkamp aflyst i sidste øjeblik

UFC: Johnsons rekordkamp aflyst i sidste øjeblik

Det kunne være blevet en historisk dag for UFC’s fluevægtsmester, Demetrious Johnson. Men sygdom hos modstanderen aflyser morgendagens titelkamp i sidste øjeblik.

Embed from Getty Images

 

Af Ehsan Faizzad

Lørdag kunne have været en historisk aften for 31-årige Demetrious Johnson. En sejr over modstanderen Ray Borg ville have betydet, at han var gået over i historien som den mest forsvarende UFC-mester.

LÆS OGSÅ: Mads Burnell stoppet i UFC-debut

Men lørdagens titelkamp er i stedet blevet aflyst i sidste øjeblik. Ray Borg er blevet syg, og derfor har MMA-organisationen måttet aflyse den store titel- og rekordkamp til UFC 215 i Canada. Det fremgår af en pressemeddelelse fra UFC, som blev sendt ud fredag.

”På grund af en viral sygdom hos UFC-fluevægter Ray Borg er hovedkampen mod vores mester Demetrious Johnson til UFC 215 aflyst. Borg anses for at være uegnet til at konkurrere af UFC’s lægestab.”

UFC 215 fortsætter dog som planlagt – nu kun med 11 kampe og en ny hovedkamp. Brasilianeren Amanda Nunes skal forsvare sin bantamvægtstitel i en længe ventet omkamp mod kirgisiske Valentina Shevchenko.

LÆS OGSÅ: Mayweather stopper McGregor på teknisk knockout – VIDEO

Aflysningen af kampen er dog stadig et stort slag for både UFC og tilskuere. Derfor kan fans, der har købt billetter til stævnet, få pengene retur. UFC 215 finder sted natten til søndag dansk tid.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »