Andre kampsport MMADK

Golovkin smal favorit i boksebrag mod Alvarez

Golovkin smal favorit i boksebrag mod Alvarez

Bookmakerne tror på Gennady Golovkin. Den kazakhstanske bokser går ind til lørdagens boksebrag mod Canelo Alvarez som svag favorit.

Embed from Getty Images

 

Af Ehsan Faizzad

Gennady Golovkin er ubesejret i sin professionelle boksekarriere. Den statistik vil fortsætte ifølge bookmakerne efter lørdagens store VM-brag mod Canelo Alvarez.

LÆS OGSÅ: Sikkerhedsvagt sagsøger McGregor og kræver 600.000 kroner

Den 35-årige kazakhstanske bokser, også kendt under tilnavnet ”Triple G”, går ind til storkampen som smal favorit. Bookmakerne forventer, at han vil forsvare sine fire VM-titler og tilbyder derfor cirka odds 1.60 på en sejr til Gennady Golovkin.

Hans modstander, Canelo Alvarez, har dog også set dominerende ud i sin 12 år lange boksekarriere. På nær et enkelt pointnederlag for fire år siden til bokselegenden Floyd Mayweather er den 27-årige mexicaners bokserekord også uden pletter.

Det er dog ikke nok til at overbevise bookmakerne. De forventer, at den undertippede Canelo Alvarez vil lide sit andet nederlag i karrieren. Der er derfor cirka odds 2.30 at hente på en sejr til mexicaneren.

LÆS OGSÅ: Amanda Nunes forsvarer UFC-titel efter kneben pointsejr

Kampen bliver bokset i mellemvægt med boksesportens største VM-titler på højkant. Vinderen af opgøret kan bryste sig af at være den ubestridt bedste mellemvægter i verden.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »