Andre kampsport International MMA MMADK Odds Sidebar artikel

Spiltips til UFC og Alvarez vs. Golovkin

Spiltips til UFC og Alvarez vs. Golovkin

MMADK’s ekspert Ehsan Faizzad kommer med spiltips til nattens UFC-stævne samt boksebraget Canelo Alvarez vs. Gennady Golovkin.

Embed from Getty Images

 

Af Ehsan Faizzad

Nattens UFC-stævne i Pittsburg er næppe det største af slagsen. Men et kig på kampprogrammet, og du får øje på interessante navne som tidligere UFC-mester Luke Rockhold, Hector Lombard, Mike Perry og Kamaru Usman. Ikke dårligt, vel?

Når det så er sagt, så er der ingen tvivl om, at blockbusteren i nat er det gigantiske boksebrag mellem mexicanske Canelo Alvarez og kazakhstanske Gennady Golovkin.

Vinderen af kampen kan bryste sig af at være den ubestridt bedste mellemvægter. Men det er ikke det hele. Sejrherren vil af mange bokseeksperter også anses som den bedste bokser i verden – på tværs af alle vægtklasser.

Jeg kigger nærmere på begge begivenheder og kommer med spiltips til nattens kampe, som kan ses direkte på Viaplay Fighting

Golovkin besejrer Alvarez med power og styrke

Det er ingen tvivl om, at Canelo Alvarez har mødt bedre modstand hidtil i boksekarrieren. Man kan også beskrive ham som den anelse bedre tekniske bokser.

Men er det nok til at slå den større, stærkere og ekstremt hårdtslående Gennady Golovkin, der bliver ved med at komme fremad? Det tror jeg ikke. Jeg forventer en tæt kamp, som den ubesejrede kasakher vinder knebent på point.

Spiltip: Gennady Golovkin vinder til odds 1.70

Rockhold stopper Branch på knockout eller submission

Luke Rockhold vender tilbage efter over et år på bænken. Han er sulten og vil have UFC-bæltet tilbage. Han møder en alsidig fighter i David Branch, som har sin største ekspertise på gulvet.

Men selv på gulvet er Luke Rockhold en teknisk bedre fighter end David Branch. Stående er han lysår foran ham. Jeg forventer, at Luke Rockhold holder den stående og straffer Branch til en sejr på KO/TKO eller submission.

Spiltip: Luke Rockhold vinder til odds 1.18

3 hurtige spiltips

– Luke Rockhold vinder over David Branch på finish til odds 1.67.

– Alvarez og Golovkin bliver afgjort på point efter 12 omgange odds 1.80.

– Hector Lombard slår Anthony Smith til ren gaveodds 2.15.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »