Andre kampsport International MMA MMADK

Sådan endte boksebraget Alvarez vs. Golovkin uafgjort

Sådan endte boksebraget Alvarez vs. Golovkin uafgjort

Dommerne var uenige om udfaldet af lørdagens boksebrag mellem Canelo Alvarez og Gennady Golovkin. Se, hvordan de uddelte pointene.

Embed from Getty Images

 

Af Ehsan Faizzad

En ting var sikkert efter 12 omgange. Hovedparten af de omkring 20.000 tilskuere i arenaen i Las Vegas og millioner af seere verden over var godt underholdt. Boksebraget Canelo Alvarez vs. Gennady Golovkin levede i den grad op til forventningerne.

LÆS OGSÅ: Spiltips til UFC og Alvarez vs. Golovkin

Til gengæld var der ikke meget enighed at spore over resultatet, som endte uafgjort efter 36 hæsblæsende minutter. Dommernes scorekort pegede i hver sin retning. To af sidedommerne havde hver sin vinder, mens den sidste dommer så uafgjort som det mest retfærdige resultat.

Udskældt dommer så stor Alvarez-sejr

Det er især dommer Adaleide Byrds bedømmelse af kampen, der har vakt stor opmærksomhed siden lørdagens store boksebegivenhed. Hun tildelte mexicaneren Canelo Alvarez ti ud af 12 omgange. Kun fjerde og syvende omgang blev tildelt kazakhastanske Gennady Golvokin.

Hendes to dommerkolleger, Dave Moretti og Don Trella, så ligesom de fleste boksefans en meget tættere duel. Dave Morreti havde Gennady Golovkin til at vinde syv ud af 12 omgange, mens Don Trella gav seks omgange til hver bokser.

Atletikkommissionen i Nevada (NSAC) var enig i kritikken af Adalaide Bird. Til gengæld forsvarede de den garvede dommer, som startede karrieren i 1997 og har dømt over 400 boksekampe.

LÆS OGSÅ: UFC-champ Joanna Jedrzejczyks sjette titelforsvar på plads

”Adalaides resultat viste desværre en lidt for stor afstand. Jeg kommer ikke med nogen undskyldninger. Jeg synes, at hun er en fremragende dommer. Alle kan have en dårlig dag på kontoret. Hun så kampen anderledes. Det sker,” sagde Bob Bennett, administrerende direktør for NSAC, til ESPN.

Det uafgjorte resultat betyder, at 35-årige Gennady Golovkin forsvarer alle fire VM-bælter. Begge fightere er interesseret i en omkamp.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »